Acció de gràcies per la Canonització de Joan XXIII i Joan Pau II

L’Església arxidiocesana de Barcelona, celebrarà en acció de gràcies, aquest esdeveniment en l’eucaristia presidida pel Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, el proper diumenge, 4 de maig, a les 17 hores, que ha escrit una carta la poble fidel convidant a participar en aquesta joiosa celebració.

Com és costum per accedir a la Basílica de la Sagrada Família i participar en l’eucaristia , és imprescindible la presentació d’una invitació gratuïta, sense la qual no es podrà accedir al temple, atès que l’aforament és limitat per les exigències establertes per les normes de seguretat. Les invitacions es lliuraran a la sala de visites de l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231, fins a completar l’aforament de la Basílica, dins els dies i horaris següents: de dilluns 28 d’abril al divendres 2 de maig de 2014; al matí de 10 a 14 hores i a la tarda de 16 a 20 hores.

AVÍS IMPORTANT als preveres i diaques que vulguin concelebrar:

Els preveres i diaques que vulguin concelebrar hauran de recollir la invitació per a concelebrant també al mateix Seminari Conciliar en els dies i horaris indicats abans. Cal dur alba i estola blanca. Hauran d’accedir al Temple per la façana de la Passió. Es prega ser a la Basílica no més tard de les 16,45 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.