“Concentració per la Pau” a Ucranïa

Benvolguts amics i amigues,
   Un any després de l’inici de la guerra a Ucraïna us invitem a participar a la “Concentració per la Pau” sostinguda per més de 90 organitzacions que s’han adherit al manifest “Catalunya per la pau” (Trobareu en annex la crida i el cartell de la manifestació).

Dissabte 25 de febrer a Barcelona
a les 18.30 hores a la plaça de Sant Jaume 

Amb aquesta manifestació expressem el nostre horror per la guerra. Demanem un alto el foc i una solució negociada al conflicte a Ucraïna, alhora que ens solidaritzem amb el poble ucraïnès i amb les víctimes de totes les guerres. Temem la lògica de la guerra que s’ha apoderat d´Europa i que ens arrossega al conflicte. En resposta a les repetides crides del Papa Francesc, demanem a les parts en conflicte que deposin les armes i treballin per una solució negociada.

  Aquest mes de març enviarem un altre tràiler amb ajut humanitari (aliments i medicines) a Ucraïna. Pots donar suport a la nostra ajuda a Ucraïna amb un donatiu:
Mitjançant transferència bancària
IBAN:  ES74 2100 3000 1321 0293 1895
del qual és titular la Comunitat de Sant’Egidio
Concepte  “Ajuda per a Ucraïna

O bé enviant un BIZUM
al 01704
Concepte:  “Ajuda per a Ucraïna”

Una llum d’esperança, prové de l’extraordinària i generosa mobilització de molts per ajudar, donar suport, acollir, que està permetent a la Comunitat de Sant’Egidio intervenir de manera ràpida i eficaç:

  • Enviant ajuda humanitària d’urgència a les persones que es van quedar a Ucraïna, especialment ancians, malalts, refugiats interns i persones pobres a Kiev, Lviv, i Ivano-Frankiv.
  • Organitzant una xarxa d’acollida a Europa, gràcies a les nombroses ofertes per acollir comunicades a la Comunitat.

        Moltes gràcies

Tel. 93 441 81 23
Email: info@santegidio.es

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.