Eucaristia amb motiu del VIè Aniversari de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família pel Papa Benet XVI presidida pel Sr. Arquebisbe de Barcelona

Als preveres, diaques, religiosos, religioses, laics i laiques, membres del Consell Pastoral Diocesà i dels consells parroquials i arxiprestals, escoles cristianes, mestres i professors de religió, dirigents de moviments, associacions i altres entitats diocesanes

 

Benvolguts i benvolgudes, Déu vos guard,

 És un goig per a mi invitar-vos a la celebració del VIè aniversari de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família, que va presidir el Papa Benet XVI el 7 de novembre el 2010, i que enguany tindrà lloc el proper diumenge 6 de novembre, a les 17 hores.

Serà una celebració molt especial per a mi atès que per primer cop la presidiré com a arquebisbe de Barcelona, acompanyat per tots els fidels que vulgueu i pugueu ser-hi presents.

Aquesta commemoració sempre esdevé un motiu de joia, de revitalitzar en comunió la vida cristiana de les comunitats i dels seus membres. Amb l’Eucaristia posarem en les mans del Senyor la nostra tasca al seu servei i pregarem perquè doni abundants fruits evangèlics i esdevinguem “pedres vives” de la seva Església. 

Amb afecte, us saludo i beneeixo molt cordialment,

+ Joan Josep Omella Omella

   Arquebisbe de Barcelona

 

NOTA INFORMATIVA

Eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família

amb motiu del VIè Aniversari de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família

pel Papa Benet XVI

 

 

Eucaristia presidida per Mons. Joan Josep Omella Omella,

Arquebisbe de Barcelona

 

 

Invitacions per accedir a la Basílica de la Sagrada Família

i participar en l’eucaristia del diumenge, 6 de novembre de 2016, 17 h.

 

 

Per poder assistir a la celebració de l’eucaristia que tindrà lloc a la Basílica de la Sagrada Famíliaamb motiu del VIè Aniversari de la Dedicació de la Basílica pel Papa Benet XVI, és imprescindible la presentació d’una invitació gratuïta, sense la qual no es podrà accedir al temple, atès que l’aforament és limitat per les exigències establertes per les normes de seguretat.  Les invitacions es lliuraran a la secretaria de l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231, fins a completar l’aforament de la Basílica, dins els dies i horaris següents:

 

de dimecres 2 de novembre a divendres 4 de novembre de 2016.

                   matí: de 10 a 14 hores

                   tarda: de 16 a 20 hores

 

 

 

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.