Misa para los catequistas y familias en la Sagrada Familia

Arquebisbat de Barcelona –

Als preveres, diaques, religiosos, religioses, laics i laiques, membres del Consell Pastoral Diocesà i dels consells parroquials i arxiprestals, escoles cristianes, mestres i professors de religió, dirigents de moviments, associacions i altres entitats diocesanes Benvolguts i benvolgudes, La catequesi és una activitat molt important de l’Església. Tots necessitem ser catequitzats i necessitem dels catequistes que són els pares pels seus fills i els catequistes que fan aquest servei a les parròquies i comunitats.

Em plau molt convidar als pares i fills que van a la catequesi, i als catequistes i als sacerdots a la Missa que celebrarem a la Basílica de la Sagrada Família, el dia 24 de febrer, diumenge, a les 5h de la tarda. Esteu convidats tots els qui aneu a catequesi en la vostra comunitat, a la catequesi d’infants, de confirmació, de joves i d’adults. Esteu també convidats els pares que teniu fills rebent catequesi. Serà molt bonic trobar-nos tots en la Basílica de la Sagrada Família de totes les parròquies, comunitats i escoles cristianes de l’arxidiòcesi. Tinc molta il·lusió en aquesta trobada i celebració de l’Eucaristia que hem preparat el Consell Episcopal amb la Delegació Diocesana de Catequesi.

Em plaurà molt poder estar amb vosaltres i saludar-vos. Amb l’Eucaristia donarem gràcies a Déu en aquest Any de la Fe pel do de la fe que hem rebut i pel do de la catequesi que ens ajuda a conèixer, celebrar i viure aquesta fe. Els catequistes i les famílies cristianes sou transmissors de la fe. Fins el dia 24 de febrer a la Sagrada Família! Amb una salutació i benedicció molt cordials,

+ Lluís Martínez Sistach Cardenal Arquebisbe de Barcelona

DEJA UNA RESPUESTA

5 × 4 =

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.