Misa por la vida en la Basílica de la Sagrada Familia

Missa per la vida

 

Presidida pel Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona

Basílica de la Sagrada Família – diumenge, 14 d’abril de 2013 – 17 hores

Más información en: http://www.humanodesdeelprincipio.com/

Delegació Diocesana de Pastoral Familiar

Barcelona abril 2013

Benvolgut Mossèn,

El proper dia 14 d’abril, diumenge, se celebrarà el “Dia de la Vida”. Aquesta jornada tindrà lloc en el mes d’abril degut a que el dia 25 de març, festivitat de l’Encarnació, és dilluns de Setmana Santa.

El “Dia de la Vida” està dedicat a promoure i defensar la vida humana des del primer fins el darrer moment de la seva existència. Ens recorda el deure d’estimar-la, defensar-la i protegir-la en tota situació.

La vida és el do mes gran que tenim. Tots els cristians, en especial els matrimonis i famílies, són convidats a participar en aquesta jornada. Ells són els qui més directament serveixen i creen els santuaris de la vida. Cal no oblidar tots els qui, d’una manera o altra, vetllen per ella i la serveixen, principalment els professionals de la Salut

Per aquest motiu el Sr. Cardenal Arquebisbe presidirà la celebració de l’Eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família a les 5 de la tarda. Recordem que per a tenir accés a la Basílica de la Sagrada Família per a participar en l’eucaristia, cal obtenir les corresponents invitacions que gratuïtament s’oferiran a partir del dia 9 d’abril, dimarts, en el Seminari Conciliar de Barcelona c/Diputació 2312, de 10 a 13 i de 16 a 18 h.

Us adjuntem els cartells en relació a aquesta “Missa per la Vida” a la Basílica de la Sagrada Família; la “Declaració a favor de la Vida” publicada pels Srs. Bisbes amb motiu d’aquesta jornada, i uns tríptics que ha editat la Conferència Episcopal Espanyola per a repartir entre els feligresos.

Us convidem també a concelebrar l’esmentada “Missa per la Vida” a la Basílica de la Sagrada Família. No oblideu de portar alba i estola blanca i d’inscriure?us al Seminari on podreu obtenir la invitació de concelebrant.

Vostre,

Mn. Manuel Claret Nonell

Delegat Diocesà de Pastoral Familiar

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Verificado por MonsterInsights