V Sopar en benefici de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

Adjuntamos información sobre una cena benéfica de los dos medios de comunicación principales del Arzobispado de Barcelona:

Sopar benèfic a favor dels dos mitjans de comunicació el dimarts 14 de juny a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona 

  • L’acte serà presidit per Mons. Joan Josep Omella i Omella, arquebisbe de Barcelona, i hi assistiran personalitats de l’àmbit polític, social i cultural de Barcelona
  • Presentat per la religiosa M. Victòria Molins i pel Sr. Tomàs Molina. La Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana comptarà amb l’actuació musical de Marina Rossell i Jordi Cortada (tenor)

El setmanari Catalunya Cristiana i l’emissora Ràdio Estel celebren la cinquena edició del seu sopar benèfic. Serà el dimarts 14 juny, a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, a les 21h.

Abans, però, els qui vinguin al sopar tindran l’oportunitat d’assistir a la projecció del documental La caja de cerillas.

La Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana té l’objectiu de recaptar recursos econòmics per fer possible la tasca evangelitzadora d’aquests dos mitjans de comunicació, i visibilitzar així el suport que reben per part de persones, entitats i institucions de tots els àmbits de la nostra societat.

L’acte serà presidit per Mons. Joan Josep Omella i Omella, arquebisbe de Barcelona.

El preu del sopar és de 45 euros, que es poden fer efectius al compte de la Caixa ES88 2100 3013 2522 0040 6287 (a l’hora de fer l’ingrés cal indicar nom, cognom i telèfon).

Cal tenir present que per a les persones que no hi puguin assistir, o bé vulguin fer una aportació, poden fer-ho efectuant l’ingrés que correspongui al mateix número de C/C però fent-hi constar després del nom i cognom la paraula  FILA 0.

Cartell NIT 2016

Per a més informació i reseves:

Mercè Papiol Sotus, tel. 93 409 27 70

lanit@radioestel.cat, lanit@catalunyacristiana.cat, mpapiol@clubmes.cat

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.