Activitats d’estiu de la Delegació de Joventut de la diócesi

PELEGRINATGE JOVE AMB L’HOSPITALITAT DE LOURDES Del 28 de juny al 2 de juliol. Vine amb altres joves a acompanyar persones discapacitades. Preu de 16-18: 310 euros. De 18-30: 325 euros

SETMANA SOLIDÀRIA Regala el teu temps als altres Del 9 al 13 de juliol et proposem viure durant una setmana l’experiència de donar-se als altres en una realitat caritativa d’Església. Inclou acompanyament i testimoni de les persones que diàriament hi serveixen. La Llar de Pau i Obra social santa Lluisa Marillac de les Filles de la caritat, Cottolengo del Padre Alegre, Menjadors d’Emaús, San José de la Montaña, Hospital infantil Sant Joan de Déu, Menjadors de Mare Teresa de Calcuta. Preu: Només el teu temps. De 16 a 30 anys. Les places són limitades!!

VIATGE JOVE A ASSÍS Del 24 al 29 de juliol t’oferim una escapada amb altres joves a la pàtria de sant Francesc, unint convivència, espiritualitat i art. De 20 a 35 anys. preu: 300 – 400 euros.

VIATGE A TERRA SANTA AMB EL SIJ: Del 31 de juliol al 7 d’agost. Una setmana per conèixer i pelegrinar amb altres joves catalans per la terra de Jesús, de la mà de Fra Lluís Quintana. Un viatge d’aquests que cal fer una vegada a la vida. De 18 a 35 anys. Preu: 1100 euros.

UNA SETMANA A TAIZÈ AMB EL SIJ Del 18 al 26 d’agost vine amb joves de les diverses diòcesis catalanes a conviure, pregar i cercar. 195 euros. menors de 30 anys. Si estàs interessat, pots enviar un email a djoventut@arqbcn.org   i preguntar o apuntar-te a la que més t’interessi. El plaç per inscriure’s serà a mitjans de juny, així que no tardeu gaire. Gràcies a tots! Seguim en contacte i units en la pregària pels joves!

P. Bruno (Delegat de Joventut) 

Taize

Viatge a Terrsa Santa amb el SIJ

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.