Misa de la familia en la Sagrada Familia

Barcelona, 27 de novembre de 2012

Als preveres, diaques, religiosos, religioses, laics i laiques, membres del Consell Pastoral Diocesà i dels consells parroquials i arxiprestals, escoles cristianes, mestres i professors de religió, dirigents de moviments, associacions i altres entitats diocesanes.

Benvolguts i benvolgudes El dia 16 de desembre, el diumenge anterior a la festivitat del Nadal, es celebrarà el dia de la Família. Per aquest motiu El Sr. Cardenal presidirà una eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família a les 17h. El lema d’aquest any és “Família: creix en la fe!”.

Per la present us preguem que convideu les famílies de la vostra comunitat a participar en l’esmentada celebració. Convocar les famílies cristianes a pregar a la Basílica de la Sagrada Família les ajudarà, animarà i confortarà en la fe en el seguiment de la Paraula i vida de Jesucrist. Cada any convidem especialment a participar en aquesta celebració els matrimonis que celebren els vint-i-cinc, cinquanta o seixanta anys de casats. Si n’hi ha a la vostra parròquia o comunitat, i volguessin participar en l’eucaristia, cal que ens comuniqueu el seu nom i domicili, per tal de reservar-los-hi lloc. En la celebració eucarística, després de l’homilia, tindran l’oportunitat de renovar les promeses matrimonials.

Com és habitual, per participar en les celebracions de l’eucaristia de la Basílica de la Sagrada Família, cal obtenir les invitacions gratuïtes que es distribuiran una setmana abans de la celebració. Sovint s’exhaureixen en poques hores. Per això recomanem que les famílies interessades no esperin al darrer moment per demanar les invitacions. Finalment us recordem que per participar en la concelebració de l’Eucaristia, haureu de portar alba i estola morada. La recollida d’invitacions serà al Seminari Conciliar de Barcelona, c/Diputació 231, des del dilluns 10 fins al divendres 14 de desembre, i l’horari de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Vostre Mn. Manuel Claret

Delegat Diocesà de Pastoral Familiar

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.