Carta del Sr. Cardenal Arquebisbe amb motiu de la festivitat del Corpus Christi

Als preveres, diaques, religiosos, religioses, laics i laiques, membres del Consell Pastoral Diocesà i dels consells parroquials i arxiprestals, escoles cristianes, mestres i professors de religió, dirigents de moviments, associacions i altres entitats diocesanes

 Benvolguts i benvolgudes,

La Solemnitat del Corpus –que aquest any celebrarem el proper diumenge, 22 de juny– ens situa davant del misteri eucarístic, no només en tot el que comporta de celebració del memorial de la Pasqua del Senyor sinó que també ens fa tenir present, de manera particular, l’actitud d’adoració que hem de mostrar a l’Eucaristia, tant en el moment de la seva celebració com fora d’ella.

Per manifestar comunitàriament aquests sentiments espirituals, us convido a celebrar la festa del Corpus amb aquelles dimensions de comunió i expressió diocesanes que sempre han caracteritzat entre nosaltres aquesta celebració. Per això us convoco a participar a la Missa que celebraré al Pla de la Seu, en l’esmentada solemnitat, i que començarà a dos quarts de set de la tarda. També us convido a participar en la processó que, un cop acabada la Missa, es farà amb el Santíssim, al qual tots acompanyarem amb sentiments d’adoració, per alguns carrers del centre de la ciutat.

Us prego que, en nom meu, convideu els fidels de les nostres parròquies, comunitats i associacions a participar en aquests actes de la festa del Corpus.

Us saluda amb tot l’afecte i us beneeix,

† Lluís Martínez Sistach

Cardenal Arquebisbe de Barcelona

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.