Celebració diocesana de cloenda de l’Any de la Fe

Als preveres, diaques, religiosos, religioses, laics i laiques, membres del Consell Pastoral Diocesà i dels consells parroquials i arxiprestals, escoles cristianes, mestres i professors de religió, dirigents de moviments, associacions i altres entitats diocesanes

Benvolguts i benvolgudes,

El proper 17 de novembre a les 5 de la tarda, diumenge, celebrarem la cloenda de l’Any de la Fe a l’Arxidiòcesi i el 3er Aniversari de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família pel Papa Benet XVI, que va tenir lloc el 7 de novembre de 2010. Són dues celebracions diocesanes importants i em plau invitar-vos als diocesans a participar-hi.

Els membres del Consell Episcopal desitjarien que hi participessin totes les parròquies, cases religioses, moviments i institucions diocesanes, de manera semblant a com hi van participar en la Dedicació de la Basílica i, tractant-se de la cloenda de l’Any de la Fe que hem celebrat amb intensitat, junts proclamarem solemnement el Credo.

Us prego, benvolguts sacerdots i responsables de moviments i altres entitats diocesanes, que comuniqueu als vostres fidels aquesta invitació per tal que tota l’Església local de Barcelona estigui ben representada a la celebració del proper 17 de novembre, a les 5 de la tarda, a la Basílica de la Sagrada Família.

Han passat ja tres anys de la Dedicació de la Basílica i pensem que hi ha persones que no pogueren participar-hi ni veure degudament aquella celebració. Per això, la Fundació de la Junta Constructora del Temple de la Sagrada Família, el proper 17 de novembre, farà l’obsequi d’un DVD que inclou la celebració de la Dedicació, dos audiovisuals sobre l’Advent i la Quaresma que durant aquests temps litúrgics hem ofert als visitants a la Basílica, i la construcció virtual completa de tota la Sagrada Família, que desitjaria que pogués acabar-se l’any 2026, centenari de la mort d’Antoni Gaudí, arquitecte genial i servent de Déu.

Amb una salutació molt cordial,

 + Lluís Martínez Sistach

Cardenal Arquebisbe de Barcelona

SF12 Missa 17 novembre CARTELL

NOTA INFORMATIVA

 

Celebració diocesana de cloenda de l’Any de la Fe

i tercer aniversari de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família

pel Papa Benet XVI

 

Eucaristia presidida pel Sr. Cardenal Arquebisbe Dr. Lluís Martínez Sistach

 

 Invitacions per accedir a la Basílica de la Sagrada Família i participar en l’eucaristia del diumenge, 17 de novembre de 2013, 17 h.

Per poder assistir a la celebració de l’eucaristia que tindrà lloc a la Basílica de la Sagrada Família amb motiu de la celebració de cloenda de l’Any de la Fe i del tercer aniversari de la Dedicació de la Basílica pel Papa Benet XVI, és imprescindible la presentació d’una invitació gratuïta, sense la qual no es podrà accedir al temple, atès que l’aforament és limitat per les exigències establertes per les normes de seguretat. Les invitacions es lliuraran a la sala de visites de l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231.

 

Es poden obtenir els dies i horaris següents:

 de dilluns 11 de novembre a divendres 15 de novembre de 2013.

                   matí: de 10 a 14 hores

                   tarda: de 16 a 20 hores

 

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Verificado por MonsterInsights