INICI DE LES CATEQUESIS DE COMUNIÓ Y POSTCOMUNIÓ

Benvolgudes famílies,
Desitgem que l’estiu i les vacances hagin estat agradables i que els vostres fills haguin gaudit de valent després del curs de pandèmia. Els vostres fills i filles ja han retornat a l’escola i a la parròquia també reprendrem la catequesi per continuar avançant en el coneixement de Jesús.
Els catequistes ja estem preparant el nou curs, per això ens posem en contacte amb vosaltres. Aquest any, com a novetat, farem grup de postcomunió per aquells infants que tinguin inquietud en seguir vivint la fe a la nostra parròquia. Alguns teniu fills/es que van fer la comunió al mes de maig passat, d’altres la faran aquest any vivent, però potser teniu algun altre fill/a o alguconegut que aquest any ha de començar a preparar-se per fer la comunió. 
Per això us informem que:

Podeu fer les inscripcions el dia 5 d´octubre a la parròquia, de 17.30h 19.00h de la tarda, per l’entrada del convent (C/Sant Hermenegild, 11-13).

 

La catequesi començarà el dia 13 d’octubre (dimecres) a l’horari habitual, de 17.30h a 19.00h i 16 d’octubre, dissabte, de 11:30h a 13h.  Es podrà fer per tant dos grups, un dimecres i altres els dissabtes.
Per despeses de material didàctic, la quota és de 40,00€ tot el curs.
Esperem veure’ns aviat!!
L’equip de catequistes

catequesis.santa.joaquina@gmail.com
93 200 39 31 en horari despatx.

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.