Misa en la Sagrada Familia con motivo del año de la Fe

Imatge en línia 1

Als preveres, diaques, religiosos, religioses, laics i laiques, membres del Consell Pastoral Diocesà i dels consells parroquials i arxiprestals, escoles cristianes, mestres i professors de religió, dirigents de moviments, associacions i altres entitats diocesanes

Benvolguts i benvolgudes,

En la meva carta pastoral Homes i dones de fe, de 11 d’octubre de 2012, us invitava a viure intensament aquest do de Déu que ens ha deixat el Papa Benet XVI: L’Any de la Fe.

Una de les finalitats principals d’aquest temps de gràcia és la professió de la fe. La carta Porta de la fe, de Benet XVI, ens diu que amb motiu d’aquest temps, “tindrem l’oportunitat de confessar la fe en el Senyor ressuscitat en les nostres catedrals i esglésies de tot el món; en les nostres cases i amb les nostres famílies, per tal que cadascú senti amb força l’exigència de conèixer i transmetre millor a les generacions futures la fe de sempre” (N. 8). Volem professar la fe que hem rebut de Déu i donar-ne testimoni evangelitzador amb la celebració de la fe.

Invito les parròquies, comunitats i moviments de l’Església diocesana a aplegar-nos tots junts a la Basílica de la Sagrada Família per professar plegats la fe. Som una Església de fe que peregrina per aquest món i volem proclamar i testimoniar la nostra fe en Jesús mort i ressuscitat.

Les parròquies, comunitats i moviments ens reunirem el diumenge 26 d’aquest mes de maig, a les 17 hores, per la celebració del misteri pasqual a la Basílica de la Sagrada Família.Junts cantarem el Credo, amb un sol cor i una sola veu.

Preveres, diaques, religiosos, religioses, laics i laiques i també joves de les nostres comunitats, a tots us invito per compartir la bellesa de la fe i la felicitat de la fe que professarem en la singularitat de la Basílica de la Sagrada Família.

Amb una salutació i benedicció molt cordials,

+ Lluís Martínez Sistach

Cardenal Arquebisbe de Barcelona

A TENIR EN COMPTE:

Per assistir a la celebració de l’Eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família el diumenge, 26 de maig, a les 17 hores, cal disposar d’invitacions gratuïtes que es podran recollir de dimarts 21 de maig al divendres 24 de maig, al Seminari Conciliar de Barcelona (Diputació, 231), de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Els preveres i diaques que vulguin concelebrar a l’Eucaristia a la Basílica de la Sagrada Família el diumenge, 26 de maig, a les 17 hores cal que disposin també d’invitacions per a concelebrants que es podran recollir de dimarts 21 de maig al divendres 24 de maig, al Seminari Conciliar de Barcelona (Diputació, 231), de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Cal dur alba i estola blanca.

SF13 Missa 26 maig CARTELL_3 MOSTRA

DEJA UNA RESPUESTA

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Verificado por MonsterInsights